072 - 879 60 11

Arbeidsrecht advocaat in Heerhugowaard inschakelen?

Ontslag krijgen of geven?

Dreigt er voor u als werknemer ontslag? Of staat u als werkgever juist op het punt om iemand te ontslaan? Dan zit u in een nare positie. Wij snappen dat ontslag voor beide partijen een moeilijk proces is en loodsen u hier graag doorheen. Natuurlijk altijd met het doel om er voor beide partijen een zo optimaal mogelijk resultaat uit te halen. Want de mooiste uitkomst is als u beiden tevreden kunt zijn. Maar, wanneer het erop aan komt staan wij natuurlijk aan uw kant en zullen we er alles aan doen om u zo goed mogelijk uit de strijd te laten komen.

U bent werkgever

Het is één van de dingen waar u als werkgever liever niet mee bezig bent: het ontslaan van uw personeel. Toch kan het zijn dat er geen andere uitweg meer is. Door bijvoorbeeld disfunctioneren of een conflict kan het zo ver komen dat u iemand uit zijn functie wilt ontheffen. Wij helpen u dit op een nette, snelle en zo pijnloos mogelijke manier te doen. Zo zorgt u tot en met het einde van het dienstverband op een goede manier voor uw mensen.

U bent werknemer

Staat u aan de andere kant en bent u als werknemer niet meer zeker van uw baan? Ook dan staan we voor u klaar. Samen zorgen we ervoor dat u op een goede manier afscheid neemt van uw baan en dat u alles krijgt waar u recht op heeft. Want uw belang staat bij ons voorop.

Let op! Per 1 juli 2015 gelden er nieuwe regels binnen het ontslagrecht door de nieuwe Wet Werk en Zekerheid. De ontslagprocedure verandert en de ontslagvergoeding maakt plaats voor een transitievergoeding. Er geldt voor kleine bedrijven en oudere werknemers nog wel een overgangstermijn. Lees hier meer.
 

Annemarie Koopman

Annemarie Koopman

Uw arbeidsrecht advocaat

Na haar rechtenstudie in Utrecht werd Annemarie in 1996 als advocaat beëdigd. In 2002 startte zij haar eigen kantoor in Alkmaar. De laatste jaren richt ze zich meer op advies aan ondernemers, maar ook voor particuliere cliënten zet ze zich vol in.

Annemarie heeft meerdere kanten. Ze zal nooit meteen frontaal in de aanval gaan. Overleggen, onderhandelen, zoeken naar een oplossing of een compromis, dat past bij haar. Ze heeft daarom ook gekozen voor een mediationopleiding als aanvulling op haar juridische vaardigheden. Maar als het nodig is, gaat Annemarie de gang naar de rechtbank niet uit weg.

 

Waarom Advocatenkantoor Koopman?

  • Een persoonlijke en betrokken benadering
  • Uitstekend en waardevol juridisch advies
  • Hulp bij al uw arbeidsrechtkwesties

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Diensten

• Arbeidsconflicten
• Ontslag
• Ziekte
• WW-uitkering
• Ontslagvergoedingen

Werkgebied

Alkmaar, Bergen, Heerhugowaard, Schagen, Beverwijk, Schoorl, IJmuiden, Castricum, Heemskerk, Zaandam, Amsterdam, Purmerend, Hoorn en Den Helder.

Hoofdvestiging