072 - 879 60 11

Arbeidsrecht advocaat in Heerhugowaard inschakelen?

Arbeidsovereenkomst

Een arbeidsovereenkomst is een belangrijk document. Niet alleen voor een werknemer, maar zeker ook voor een werkgever kunnen er belangrijke gevolgen kleven aan eventuele fouten en slordigheden. Bij ons advocatenkantoor hebben we ruime ervaring in het analyseren en opstellen van arbeidscontracten en -overeenkomsten. Wij lezen tussen de regels door en zorgen ervoor dat u geen slachtoffer wordt van de fijne mazen in de wet. Een waterdicht contract, dat is wat u heeft wanneer u onze hulp inschakelt.

U bent werkgever

Als werkgever wilt u het beste voor uw bedrijf én werknemers. Wij zorgen ervoor dat beide goed beschermd zijn en uw contracten alle benodigde onderdelen omvatten. Werkt u volgens een bijzonder bedrijfsmodel? Of is er een andere reden dat uw arbeidscontracten niet lijken op de standaardoplossingen die u vaak aangereikt krijgt? Wij helpen u graag met een passende maatwerkoplossing.

U bent werknemer

Staat u op het punt een arbeidsovereenkomst te tekenen maar weet u niet zeker of u alles goed begrepen heeft? Of bent u bang dat u tegen problemen aan zult lopen in de toekomst? Dan lezen we graag met u mee. Geen verborgen clausules of kleine lettertjes, maar een heldere vertaling waar u iets mee kunt.

Deskundig advies in Heerhugowaard

Heeft u hulp nodig met een contract of overeenkomst? Schakel dan onze experts in. Wij staan in Heerhugowaard voor u klaar.

 

Annemarie Koopman

Annemarie Koopman

Uw arbeidsrecht advocaat

Na haar rechtenstudie in Utrecht werd Annemarie in 1996 als advocaat beëdigd. In 2002 startte zij haar eigen kantoor in Alkmaar. De laatste jaren richt ze zich meer op advies aan ondernemers, maar ook voor particuliere cliënten zet ze zich vol in.

Annemarie heeft meerdere kanten. Ze zal nooit meteen frontaal in de aanval gaan. Overleggen, onderhandelen, zoeken naar een oplossing of een compromis, dat past bij haar. Ze heeft daarom ook gekozen voor een mediationopleiding als aanvulling op haar juridische vaardigheden. Maar als het nodig is, gaat Annemarie de gang naar de rechtbank niet uit weg.

 

Waarom Advocatenkantoor Koopman?

  • Een persoonlijke en betrokken benadering
  • Uitstekend en waardevol juridisch advies
  • Hulp bij al uw arbeidsrechtkwesties

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Diensten

• Arbeidsconflicten
• Ontslag
• Ziekte
• WW-uitkering
• Ontslagvergoedingen

Werkgebied

Alkmaar, Bergen, Heerhugowaard, Schagen, Beverwijk, Schoorl, IJmuiden, Castricum, Heemskerk, Zaandam, Amsterdam, Purmerend, Hoorn en Den Helder.

Hoofdvestiging