072 - 879 60 11

Arbeidsrecht advocaat in Heerhugowaard inschakelen?

Hulp bij arbeidsconflict Heerhugowaard

Bent u verwikkeld in een langdurig, slepend arbeidsconflict? Of staat de bom juist op het punt om te barsten maar wilt u graag dat grote problemen voorkomen worden? Dan staat ons advocatenkantoor voor u klaar. Als arbeidsrecht advocaat, maar vooral als stevige gesprekspartner staan we aan uw zij en zorgen we ervoor dat een klein meningsverschil niet uitloopt op een vervelende rechtszaak. Maar bent u al wel zo ver? Ook dan staan we u met raad en daad bij.

Een oplossing buiten de rechtszaal

Het behoud van een goede relatie staat bij ons altijd aan de basis van conflictbeheersing. In een perfecte situatie verlaten alle partijen de tafel tevreden en met een goed gevoel. Dat dit niet altijd kan zijn wij ons terdege van bewust. Onze aanpak bepalen we altijd op het moment. Als flexibele gesprekspartner vinden we moeiteloos de optimale balans tussen meegaand en standvastig.

Eén ding is altijd gelijk: het liefst lossen we uw conflict op buiten de muren van de rechtszaal. Dit scheelt niet alleen administratieve rompslomp, maar is voor alle partijen het prettigst.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bel ons dan vandaag nog. We starten dan zo snel mogelijk met het oplossen van uw conflict.

 

Annemarie Koopman

Annemarie Koopman

Uw arbeidsrecht advocaat

Na haar rechtenstudie in Utrecht werd Annemarie in 1996 als advocaat beëdigd. In 2002 startte zij haar eigen kantoor in Alkmaar. De laatste jaren richt ze zich meer op advies aan ondernemers, maar ook voor particuliere cliënten zet ze zich vol in.

Annemarie heeft meerdere kanten. Ze zal nooit meteen frontaal in de aanval gaan. Overleggen, onderhandelen, zoeken naar een oplossing of een compromis, dat past bij haar. Ze heeft daarom ook gekozen voor een mediationopleiding als aanvulling op haar juridische vaardigheden. Maar als het nodig is, gaat Annemarie de gang naar de rechtbank niet uit weg.

 

Waarom Advocatenkantoor Koopman?

  • Een persoonlijke en betrokken benadering
  • Uitstekend en waardevol juridisch advies
  • Hulp bij al uw arbeidsrechtkwesties

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Diensten

• Arbeidsconflicten
• Ontslag
• Ziekte
• WW-uitkering
• Ontslagvergoedingen

Werkgebied

Alkmaar, Bergen, Heerhugowaard, Schagen, Beverwijk, Schoorl, IJmuiden, Castricum, Heemskerk, Zaandam, Amsterdam, Purmerend, Hoorn en Den Helder.

Hoofdvestiging