072 - 879 60 11

Arbeidsrecht advocaat in Heerhugowaard inschakelen?

Advocatenkantoor in Heerhugowaard

Bij ons staat uw belang voorop en wordt u altijd op een eerlijke, toegankelijke manier geholpen. We vinden het belangrijk dat u begrijpt wat er gezegd wordt en mee kunt praten over uw eigen zaak. We spreken daarom in heldere taal en doen niet aan kleine lettertjes. Gedegen advies waar u iets aan heeft en praktische stappenplannen, dat is waar u bij ons advocatenkantoor aan toe bent.

Onze advocaten

Onze advocaten zijn zeer ervaren arbeidsrecht advocaten. Wij helpen u de meest uiteenlopende en moeilijke zaken tot een goed einde te brengen en staan u met raad en daad bij tijdens het hele proces.

Meer dan arbeidsrecht alleen

En we zijn meer dan arbeidsrecht advocaat alleen. Onze deur staat ook voor u open wanneer u een juridisch probleem in de strafrechtelijke, personen en familie of jeugd sfeer heeft. In elk van deze rechtsgebieden staat ons advocatenkantoor u op een persoonlijke manier bij.

 

Annemarie Koopman

Annemarie Koopman

Uw arbeidsrecht advocaat

Na haar rechtenstudie in Utrecht werd Annemarie in 1996 als advocaat beëdigd. In 2002 startte zij haar eigen kantoor in Alkmaar. De laatste jaren richt ze zich meer op advies aan ondernemers, maar ook voor particuliere cliënten zet ze zich vol in.

Annemarie heeft meerdere kanten. Ze zal nooit meteen frontaal in de aanval gaan. Overleggen, onderhandelen, zoeken naar een oplossing of een compromis, dat past bij haar. Ze heeft daarom ook gekozen voor een mediationopleiding als aanvulling op haar juridische vaardigheden. Maar als het nodig is, gaat Annemarie de gang naar de rechtbank niet uit weg.

 

Waarom Advocatenkantoor Koopman?

  • Een persoonlijke en betrokken benadering
  • Uitstekend en waardevol juridisch advies
  • Hulp bij al uw arbeidsrechtkwesties

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Diensten

• Arbeidsconflicten
• Ontslag
• Ziekte
• WW-uitkering
• Ontslagvergoedingen

Werkgebied

Alkmaar, Bergen, Heerhugowaard, Schagen, Beverwijk, Schoorl, IJmuiden, Castricum, Heemskerk, Zaandam, Amsterdam, Purmerend, Hoorn en Den Helder.

Hoofdvestiging