072 - 879 60 11

Arbeidsrecht advocaat in Heerhugowaard inschakelen?

Arbeidsrecht in IJmuiden

Iedereen krijgt in zijn of haar leven te maken met de wetten van het arbeidsrecht. Vaak slechts onbewust, maar soms krijgt u ook op een vervelende manier te maken met dit deel van het recht.

Stel dat u onenigheid heeft op uw werk, over een contract, een aanstaand ontslag of een ruzie over een project. Dit is niet alleen erg vervelend, maar kan ook grote gevolgen hebben. Het is daarom raadzaam om een arbeidsrecht advocaat in te schakelen om te weten wat uw rechten en plichten zijn. In IJmuiden en omstreken staat ons advocatenkantoor u graag bij in dergelijke situaties.

Alles over de arbeidsovereenkomst en ontslag

We kunnen u alles vertellen over het arbeidscontract en over de regels rondom ontslag. We adviseren daarin zowel werkgevers als werknemers. We willen vooral dat iedereen zich houdt aan de regels van de wet en bovendien zijn we er van overtuigd dat door middel van goede gesprekken en onderzoeken wat de achterliggende wensen en behoeften zijn we er altijd samen uit kunnen komen.

Contact met uw arbeidsrecht advocaat in IJmuiden

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Maak dan een afspraak met onze arbeidsrecht advocaat. U kunt langskomen op ons kantoor of we komen bij u langs. Bel naar 072 - 879 60 11 of vul hiernaast uw gegevens in en u hoort zo snel mogelijk van ons.

 

Annemarie Koopman

Annemarie Koopman

Uw arbeidsrecht advocaat

Na haar rechtenstudie in Utrecht werd Annemarie in 1996 als advocaat beëdigd. In 2002 startte zij haar eigen kantoor in Alkmaar. De laatste jaren richt ze zich meer op advies aan ondernemers, maar ook voor particuliere cliënten zet ze zich vol in.

Annemarie heeft meerdere kanten. Ze zal nooit meteen frontaal in de aanval gaan. Overleggen, onderhandelen, zoeken naar een oplossing of een compromis, dat past bij haar. Ze heeft daarom ook gekozen voor een mediationopleiding als aanvulling op haar juridische vaardigheden. Maar als het nodig is, gaat Annemarie de gang naar de rechtbank niet uit weg.

 

Waarom Advocatenkantoor Koopman?

  • Een persoonlijke en betrokken benadering
  • Uitstekend en waardevol juridisch advies
  • Hulp bij al uw arbeidsrechtkwesties

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Diensten

• Arbeidsconflicten
• Ontslag
• Ziekte
• WW-uitkering
• Ontslagvergoedingen

Werkgebied

Alkmaar, Bergen, Heerhugowaard, Schagen, Beverwijk, Schoorl, IJmuiden, Castricum, Heemskerk, Zaandam, Amsterdam, Purmerend, Hoorn en Den Helder.

Hoofdvestiging