072 - 879 60 11

Arbeidsrecht advocaat in Heerhugowaard inschakelen?

Arbeidsrecht in Beverwijk

Bent u verwikkeld in een arbeidsrecht zaak? Bijvoorbeeld omdat u in een conflict verwikkeld bent met uw werknemer of werkgever? Of bent u als werkgever genoodzaakt om werknemers te ontslaan maar weet u niet wat wel en niet mag? Of bent u juist als werknemer bang voor een dreigend ontslag waarvan u betwist of deze rechtsgeldig is?

Zo te horen kunt u het advies van een arbeidsrecht advocaat goed gebruiken. Wij hebben in de regio Beverwijk jarenlange ervaring met dergelijke zaken. Voor al uw vragen, advies of als het nodig is een proces, bent u bij ons aan het juiste adres.

Arbeidsconflict in Beverwijk?

Als u met uw werknemer of werkgever verwikkeld bent in een conflict, dan doet u er goed aan om juridisch advies in te winnen. Een dergelijk geschil kan namelijk verstrekkende gevolgen hebben. Bovendien kijken wij niet alleen naar de feiten en de rechten en plichten van beide kanten, maar hebben wij als uitgangspunt om er altijd samen uit te komen. In de meeste gevallen kunnen we zo een proces voorkomen en creëren we een win-win situatie voor beide partijen.

Contact met onze arbeidsrecht advocaat

Wilt u weten wat we in uw situatie kunnen betekenen? Maak dan direct een afspraak met ons door te bellen naar 072 - 879 60 11. U kunt bij ons op kantoor langskomen, maar we kunnen desgewenst ook bij u langskomen. Liever gebeld worden? Vul dan uw gegevens hiernaast in en u hoort zo snel mogelijk van ons.

 

Annemarie Koopman

Annemarie Koopman

Uw arbeidsrecht advocaat

Na haar rechtenstudie in Utrecht werd Annemarie in 1996 als advocaat beëdigd. In 2002 startte zij haar eigen kantoor in Alkmaar. De laatste jaren richt ze zich meer op advies aan ondernemers, maar ook voor particuliere cliënten zet ze zich vol in.

Annemarie heeft meerdere kanten. Ze zal nooit meteen frontaal in de aanval gaan. Overleggen, onderhandelen, zoeken naar een oplossing of een compromis, dat past bij haar. Ze heeft daarom ook gekozen voor een mediationopleiding als aanvulling op haar juridische vaardigheden. Maar als het nodig is, gaat Annemarie de gang naar de rechtbank niet uit weg.

 

Waarom Advocatenkantoor Koopman?

  • Een persoonlijke en betrokken benadering
  • Uitstekend en waardevol juridisch advies
  • Hulp bij al uw arbeidsrechtkwesties

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Diensten

• Arbeidsconflicten
• Ontslag
• Ziekte
• WW-uitkering
• Ontslagvergoedingen

Werkgebied

Alkmaar, Bergen, Heerhugowaard, Schagen, Beverwijk, Schoorl, IJmuiden, Castricum, Heemskerk, Zaandam, Amsterdam, Purmerend, Hoorn en Den Helder.

Hoofdvestiging